3 byxtrender i vår

I vår ser vi alla möjliga typer av byxmodeller, men det är 3 stycken som sticker ut lite extra.

1. Cropped

Den croppade byxan är super-inne, och allra helst ska den vara lite utsvängd som VILA-byxan här ovanför. Supersnygg till sneakers, sandaler, boots – den här byxan är ett måste i sommar! På bilden ser du även en romantisk top till från VILA.

 

flared

2. Flared

Vill man ha en utsvängd byxa men inte croppad så går det också bra! På Tintin har vi flera olika utsvängda modeller, som dessa fina från VILA. På bilden matchar vi med ljuvlig top från Sixty Days.

wide

3. Den vida byxan

Vida, utsvängda byxor ser vi också mycket av. Perfekt för den som vill ha en avslappnad, men ändå dressad stil i vår. På bilden har vi matchat den vida byxan från Monrow tillsammans med skjorta från FAV och väska från Beck Söndergaard.

Love, Tintin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *