FAVORITEN DALIA

2017 är snart över och det har varit ett händelserikt och roligt tillsammans med er! Toppen Dalia från Rodebjer får summera året 2017. Dailan har blivit en storfavorit hos många och framför allt hos oss här på Tintinstyle. Vi tycker att alla borde ha en Daila i garderoben!

Dalia finns i fler färger, spana in dem här!
LOVE TINTIN

BASE LAYERS FOR LIFE.

Varumärket EIVY grundades av Anna Vister 2009 och har sin bas i Åre i Jämtland. EIVY gör bland annat underställ och träningskläder och kännetecknas av sina fina mönster, färgkombinationer och snygga detaljer. Deras kläder är så pass snygga att man inte bara vill använda dem på gymmet eller i backen utan också dansa loss i dem på afterskin eller glida omkring i hemma.

 

Underställen är stretchiga, snabbtorkande och tillverkade av fukttransporterande material med borstad mjuk insida som håller dig torr och varm. Mixa eller matcha dina Eivy-plagg för att skapa ditt perfekta kit!

LOVE TINTIN

HOUSE OF DAGMAR

Vi på Tintinstyle älskar House of Dagmar. Det är ett svenskt modevarumärke med bas i Stockholm som startade 2005. Varumärket drivs tillsammans av tre systrar, Sofia Wallenstam, Karin Söderlind och Kristina Tjäder, som alla har en bakgrund i den svenska och internationella modebranschen. Varumärket är uppkallat efter systrarnas farmor som själv var en skräddare. House of Dagmar kännetecknas av sin sofistikerade och kvinnliga stil. Det kännetecknas också av de naturliga och geometriska formerna. Deras plagg är trendiga och kvalitén är hög. Spana in hela vårt sortiment här!

LOVE TINTIN