MUNTHE PRE SPRING 2018

MUNTHE är här med sin ”Pre Spring Collection 2018” and we love it! Kollektionen består av vackra färger och mönster kombinerat precis som vi vill ha det. Spana in hela kollektionen här!

LOVE TINTIN

BLUE BILLIE

Blue Bille är ett svenskt varumärke som designar smycken. Varumärket lanserades 2015. Blue Billie jobbar med symboler och hängen i silver, förgyllt silver och pläterat guld. Tanken är att du ska mixa och matcha precis som du vill och med kedjor och hängen. Välj att sätta hängen på en halskedja, ett armband eller ett par örhängen. Smyckena är inspirerade av universum, spiritualitet och naturen och meningen är att du ska skapa din egen unika historia. Haka på den stora trenden du också!

LOVE TINTIN

DIAMONDS ARE FOREVER!

Ett par snygga och iögonfallande örhängen är pricken över i:et till alla party-outfits. I år är det glitter och glamour som gäller på alla accessoarer and we LOVE IT! Spana in alla fina nyheter vi fått in från SNÖ OF SWEDEN under veckan.

LOVE TINTIN

THE CAPSULE COLLECTION

House of Dagmar lanserar en Capsule Collection i hållbarhetens tecken som en del av AW/17. Kollektionen innehåller stickade hybridplagg inspirerade av multi-funktion och mjuka siluetter. Den representerar det feminina och grafiska språket som är House of Dagmars grund. Plaggens multi-funktion uppmuntrar till kreativitet hos kvinnan som bär dem och siluetten med de progressiva detaljerna gör varje plagg unikt och anpassningsbart för flera tillfällen.

SPANA IN HELA KOLLEKTIONEN HÄR!