VINTERNS HETASTE JACKOR

InWear | 2600 kr
Blonde no.8 | 6299 kr
Blonde no.8 | 4699 kr
D.Brand | 1999 kr

Kylan kommer sakta men säkert smygande och det börjar bli dags att uppdatera jackgarderoben. Vi har en massa snygga modeller i olika färger att välja mellan. Spana in hela vårt sortiment här! Vilken jacka är din favorit?

LOVE TINTIN

TINTINSTYLE: SPOTTED ON

Vackra Annica Englund i en topp från RODEBJER.
Toppen finns i fler färger.
Victoria Silvstedt i en cape från BUSNEL.
Victoria Silvstedt i kofta från BUSNEL och skjorta och byxor från MOS MOSH.

Har du en snygg outfit från oss eller bara ett plagg som du vill visa upp? Lägg upp en bild på sociala medier och tagga oss. Vi älskar att se hur ni stylar våra plagg och att kunna visa upp er för våra andra följare!

INSTAGRAM: tintinstyle.se
FACEBOOK: tintinstyle.se

STREET STYLE BY TINTIN

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrev med de senaste nyheterna, inspiration och spännande erbjudanden. Är du inte registrerad på vårt nyhetsbrev så gör det nu! Gå in webben och klicka på ”FÖLJ OSS”.

IT’S NOW OFFICIAL!

VÄLKOMMEN ANNA HAAG & EMMA-HELENA FREDRIKSSON!
Vi på Tintinstyle och Tintinstyle & Zmillas säger varmt välkommen till två nya delägare! Vårt team får en ny sammansättning av drivna affärskvinnor. Anette Modin får sällskap av fantastiska Anna Haag och Emma-Helena Frediksson. Vi är otroligt glada och förväntansfulla över denna satsning och sätter nu full fart framåt för att bli ännu större och ännu bättre. Heja oss!

Klicka på länken nedan för att läsa Expressens artikel om Annas nya satsning!

http://www.expressen.se/sport/langdskidor/haags-nya-projekt-forr-var-det-inte-accepterat-/