AJLAJK

Med en tidlös design och material av hög kvalité levererar Ajlajk trendiga och personliga kollektioner. Spana in vårt sortiment här!

LOVE TINTIN

NEW ARRIVALS & INWEAR

Lagom till helgen har vi fått in en massa fina nyheter, bland annat från InWear. Deras populära byxa ”NICA” har kommit i ännu fler färger och mönster!

Spana in alla nyheter på webben redan nu!
LOVE TINTIN

CHELSEA ORIGINAL BY HUNTER

Att både vintern och våren kan vara blöt emellanåt gör ingenting, åtminstone inte om man har ett par HUNTER! Deras klassiska modell Chelsea är världens bästa och snyggaste gummistövel som passar vid alla tillfällen! Vilken färg är din favorit?

Spana in hela sortimentet från Hunter här!
LOVE TINTIN

RODEBJER

Vi är så glada över att RODEBJER blivit en del av Tintin-familjen. 
Rodebjer är ett svenskt varumärke som grundades av Carin Rodebjer 1999 i New York. Rodebjer har sedan dess vuxit och har under flera år varit ett av Sveriges mest uppskattade modevarumärke. Plaggen finns idag hos återförsäljare i över 20 länder. Rodebjer strävar efter att uppfylla den moderna kvinnas behov och designar tidlösa och feminina plagg, allt från kostymer till klänningar. Deras kollektioner innehåller diskreta siluetter och böljande tyg och det finns alltid något för alla! Spana in hela sortimentet på webben!

Trevlig helg!
LOVE TINTIN

SPRING NEWS

Nu ligger veckans nyheter uppe på webben!
Vi har fått vår-nytt från bland annat F.A.V och InWear.

Spana in dem redan nu!
LOVE TINTIN