MP Denmark

Det är dags att visa strumporna igen!
Ni har väl inte missat att det är superhett att visa strumporna i vår!? Vi har precis fått in underbara strumpor från MP Denmark. De designar strumpor för både kvinnor och barn. De arbetar hårt för att göra fötterna lyckliga, varje dag, året om. Strumporna är utformade för att passa perfekt på foten och är dessutom väldigt fashionabla så att du ska känna dig vacker och feminin. Och det bästa av allt, de passar lika bra till dina öppna sandaler som till dina tuffaste sneakers.

LOVE TINTIN

Pink Friday

Rosa i alla dess nyanser är verkligen vårens hetaste färg! Dessa fina toppar kommer från Custommade och är några av veckans nyheter. Webben är nu uppdaterad lagom till helgen så passa på att spana in allt snyggt som kommit in under veckan!

LOVE TINTIN

EIVY från Åre

EIVY grundades av Anna Vister 2009 och har sin bas i Åre i Jämtland. Eivy gör bland annat underställ och träningskläder och kännetecknas av sina fina mönster, färgkombinationer och snygga detaljer. Deras kläder är så pass snygga att man inte bara vill använda dem på gymmet eller i backen utan också dansa loss i dem på afterskin eller glida omkring i hemma.

Spana in hela sortimentet på webben!

Tintinstyle & Zmillas

Ni vet väl att vi även har en fysisk butik!? Ni hittar oss på Prästgatan 36 i Östersund och butiken heter Tintinstyle & Zmillas. Har ni vägarna förbi Östersund så kika gärna in till oss och säg hej!

NEW IN

Vila

Mos Mosh

Jofama

Please

Vårnyheterna fortsätter att strömma in och man blir riktigt sugen på att uppdatera garderoben! Starta helgen med att spana in alla veckans nyheter på webben!

Trevlig helg önskar vi på TINTINSTYLE!

INWEAR

Senaste nytt från InWear!
Vår storsäljare ”NICA” har kommit i en ny ljus och härlig gråfärg. Dragkedjorna på denna modell är i guld istället för silver. Det är den perfekta byxan för vårgarderoben och passar dessutom perfekt till den tuffa bomberjackan i leopardmönster, också från InWear.

Trevlig helg önskar vi på Tintinstyle

Nytt varumärke: BUSNEL

Vi har äntligen fått BUSNEL hos oss på Tintinstyle!
Busnel är ett svenskt varumärke som startade sin resa redan på 20-talet och var ifrån början ett franskt varumärke. På 70-talet slog Busnel igenom stort i Sverige och har sedan dess varit ett väldigt hett märke inom modebranschen. De är kända för sina klassiska och exklusiva stickade skepparkavajer i ull med guldknappar. Busnel skapar alltid plagg av högsta kvalitet och är det perfekta varumärket för dig som vill känna dig kvinnlig och välklädd!

LOVE TINTIN

Dags för inköp!

Dags för mässa.
Spanar in Dry Lake.

April-leveranser från PLEASE.

Så var det dax igen för inköp!
Inköpen inför hösten är i full gång, själv tog jag ”fakirer” 06.35 imorse från Östersund med snabb förflyttning till terminal 5 för avgång mot CPH 08.10.
Låååånga köer i säkerhetskontrollen & efter snabbrusning efter det mot gaten med blinkande ”omedelbar avgång” , (puh) nu vaknade jag till. Mötte också mitt sällskap för tre dagar framåt, Lena från Borlänge, Marie & Carro från Stockholm, alltid lika kul att träffas?. Landar precis i ett totalt grått Köpenhamn. En snabb frukost i handen & transport till mässan för att börja dagens möten.

Love Anette