Nyårsklänningar

nyar

nyar

Har du fortfarande inget att ha på dig på nyår?
Du kan vara lugn! Vi har ett brett sortiment av snygga klänning som passar perfekt att fira in det nya året i. Klicka hem din favorit redan nu så att du kan vara säker på att den hinner fram i tid!

LOVE TINTIN

Rue de Femme

rue de femme

Rue de Femme är det senaste varumärket hos oss på Tintinstyle. Det är ett danskt modevarumärke som grundades 2014 och har redan gjort succe i modevärlden. Deras plagg har en lyxig och feminin design till ett bra pris. Rue de Femmes fokus ligger bland annat på trendsäkra klänningar och blusar i vackra mönster och säsongbaserade färger. Spana in hela sortimentet på webben och klicka hem dina favoriter redan idag!

LOVE TINTIN

Vila Vicommit

vicommit

vicommit

Världens bästa vaxade byxa från VILA!
Finns i tre färger och även en modell med utsvängda ben (finns bara i svart). Stretchig och skön byxa och passar bra till alla toppar och överdelar. Den perfekta byxan både till vardags och till fest!

LOVE TINTIN

Julklappstips

Odd Molly

Vi vill bjuda på några julklappstips såhär dagarna innan jul. Vi börjar med denna superfina inbundna kalender för 2017 från Odd Molly. Unik och vacker Odd Molly-design. Tvåsidiga uppslag med veckoplan. Finns tomma sidor för anteckningar och viktiga saker längst bak i kalendern. Pris: 295 :-
Odd Molly

 

Skidglasögon från Odd Molly i samarbete med Spektrum. Bra passform med skumgummi kring ansiktet. Passar tillsammans med de flesta hjälmar och har 100 % UV-skydd.De är behandlade för att förebygga imma. Silikon på insidan av remmen, extra glas medföljer. Pris: 1295 :-

LOVE TINTIN

Nyheter från Vila

Vila

Vila Vila Vila

Vi har fått in en massa fina nyheter från Vila denna vecka. Bland annat snygga bastoppar och klänningar. Starta helgen med att spana in alla nyheter på webben! Ni glömmer väl inte att följa oss på sociala medier och ta del av vår adventskalender? Där hittar ni många fina erbjudanden varje dag.

LOVE TINTIN