Lokala fotomodeller

Dry Lake Blonde no.8 Dry Lake FAV veronica_4 InWear InWear

Vi på TINTINSTYLE och TINTINSTYLE & ZMILLAS (vår fysiska butik) har de senaste månaderna använt oss av lokala fotomodeller. Ni kommer att kunna läsa en kort intervju med varje person här på bloggen inom den närmsta tiden. Håll er uppdaterade 🙂

Trevlig helg! LOVE TINTIN

För alla lakritsälskare!

Lakrids

Lakrids Lakrids

 

Äntligen har vi fått nyheter och påfyll från LAKRIDS. Dessa fantastiskt goda chokladlakritskulor har alla en kärna av mjuk och söt lakrits som är dragerad med choklad. Därefter är de smaksatta med olika smaker. De är perfekt att ge bort i present eller unna sig själv när man vill ha något extra gott till kaffet. Klicka hem dina favoriter redan nu!

LOVE TINTIN

När snö blir regn

Tintinstyle

Vinter behöver inte bara betyda snö. Helt plötsligt är det regn som faller från himlen och då gäller det att vara redo. Som tur är så funkar det lika bra att bära regnjacka och gummistövlar på vintern som det gör på sommaren, du måste bara klä dig varmare under. Sätt på dig ett par varma HUNTER-strumpor under stövlarna och du är redo att möta det blöta vintervädret ute.

Mössa: D.Brand

Väst: Vila

Regnjacka: Ilse Jacobsen

Jeans: Dr.Denim

Stumpor: Hunter

Gummistävlar: Hunter

LOVE TINTIN

BILDBOMB

Sixty Days Odd Molly Vila OOTD

Bildbomb och inspiration från veckan som gått. 

Nu ligger veckans nyheter uppe på webben. Starta helgen med att klicka hem dina favoriter och passa på att fynda på vår MID SEASON SALE! Trevlig helg!

LOVE TINTIN

Trevlig helg

Tintin

Tintinstyle vill passa på att önska alla bloggläsare en trevlig helg! Glöm inte att spana in alla veckans nyheter som nu ligger uppe på webben!

LOVE TINTIN

PRIMEBOOTS

asturias_hign-kopia engineer-zip-low-old-crazy-black-02_lowres-kopia claudia_x-high_afelpado_black_02Dessa snyggingar står högt upp på önskelistan i år!
Visste ni att Primeboots har sitt ursprung i Spanien och att deras skor är tillverkade för hand? Först sys skaftet, innersulan och kantbandet samman, därefter sys yttersulan och kantbandet samman i kantbandets söm. Resultatet blir en sko med underbar passform och en unik förmåga att andas. Deras stövlar och boots är lika snygg till fest som till vardags och går att använda året om.

LOVE TINTIN