Inköp Snö of sweden

Sneak peek från gårdagens inköp med Snö of Sweden. Vi gjorde beställningar för kommande sommarleverans i maj-augusti. Vi längtar redan! Här nedanför får ni lite mer smygbilder från kollektionen 🙂

Trevlig helg! Love
Tintin

IMG_6158

IMG_6160

IMG_6162

IMG_6164

IMG_6168

IMG_6173

IMG_6179

IMG_6181

IMG_6186

IMG_6187

IMG_6193

IMG_6200

IMG_6203

Vinter och vårljus

En härlig bild från denna morgon. Nu är det inte länge kvar tills vårljuset tittar fram på riktigt! We love SNÖ <3 Love Tintin

Inköpen är i full gång!

Tintinstyle på plats i Stockholm och inköpen är i full gång! Häng med oss hela veckan för olika uppdateringar och nyheter! Idag var vi på plats hos Cotton Candy som blir ett nytt varumärke hos oss i februari! Rockigt och coolt!

Love
Tintinstyle

HUNTER CHELSEA GLOSS

I veckan fick vi in en underbar nyhet från Hunter, Chelsea Gloss Black! En låg modell med blank yta. I dessa håller du dig garanterat torr och snygg till årets festivaler!

Kändis inspo
bb

Love
Tintin

Shoppingpepp!

Ett plagg som aldrig går ur tid? Kostymbyxan! Du kan styla den både till en mysig stickad tröja, en cool skinnjacka eller en snygg blazer. Vi älskar den! Hos oss finner du flera olika varianter, budget eller lyx! Vilken väljer du?

En favorit från VILA är Vidata Pants som har en 7/8 benlängd, riktigt snyggt till ett par höga klackar!
En lyxfavorit är den sköna modellen Cath track pant från Inwear, knytning i midjan och med gulddetaljer!

Kika igenom alla våra kostymbyxor och se vilken som faller dig bäst i smaken. Lycka till!

Love
Tintin

Trend 2016

2016 är här och vi fyller upp med vårens trender!

Det fina med dagens mode är att det finns rum för många typer av stilar och trender vilket gör det enklare att hitta det du gillar! Sida vid sida med trenden av mörkare dova färger så bubblar pastellfärgen sig stark! I dagens outfit har vi tagit fram en svart/grå jumpsuit från vårt nya varumärke Ilse Jacobsen tillsammans med en krispigt vit cardigan från Inwear, finns också i ljusrosa.

Modetips 2016: Synliga axlar
Att visa hud med cutouts har aldrig varit hetare. Flera modehus visade upp trenden inför våren 2016
Klänning med cutouts: Joshua Dress från Monrow

Love
Tintin