Inköpstider!

Rodebjer
Dry Lake
Rodebjer
Rodebjer

Munthe

Det är dags för inköp inför hösten 2018 och just nu befinner sig Tintinstyle i Köpenhamn. Vi har bland annat besökt Rodebjer, Dry Lake och Munthe! En fröjd för ögat och inspirationen flödar! Vi är så taggade inför hösten och allt det snygga modet som komma skall!

Trevlig helg!
LOVE TINTIN

RODEBJER SPRING SUMMER 18

 

Rodebjers Spring Summer Collection 2018 är äntligen här!
Som alltid bjuder Rodebjer på vackra silhuetter och trendiga mönster som passar lika bra dag som natt, från arbete till fest. Spana in hela sortimentet på webben!

”Exposing and exploring the power of light, Spring Summer 2018 unveils the correlation of the youthful, energetic and flirty and the sacral, sexual and mature. Inspired by Nina Simone’s “Feeling Good”, the collection embraces positive change and movement while presenting a global woman who moves across borders with integrity and independence. Every new day brings universal and compelling looks.”

LOVE TINTIN

NEW IN THIS WEEK

Det bästa med att våren närmar sig är att det strömmar in fina och färgglada plagg. Denna vecka har vi fått nytt från bland annat House of Dagmar, Custommade, Odd Molly och Munthe. Fira in helgen med att spana in alla fina nyheter hos oss!

Trevlig helg!
LOVE TINTIN

Basplaggen du måste ha i vår!

Att uppdatera sin basgarderob behöver inte kosta en förmögenhet. Vi vill tipsa om några snygga och prisvärda plagg från VILA som du lätt kan kombinera ihop med dina favoriter.

LOVE TINTIN

Vårens hetaste trend = FÄRG

En av vårens trendigaste och starkaste färg är röd!
De röda tonerna är här för att stanna och vågar du inte göra på helrött så matcha det röda med rosa eller varför inte grönt.

Byxor från InWear
Omlottröja från Vila
T-shirt från InWear

LOVE TINTIN

Ready for spring!

2018 är här och det är även vårens första leveranser. Vi ser mycket fina färger och mönster och ser verkligen fram emot ett nytt år med nya modetrender.

Spana in de senaste nyheterna på webben och glöm inte att fynda på vår REA!

LOVE TINTIN

FAVORITEN DALIA

2017 är snart över och det har varit ett händelserikt och roligt tillsammans med er! Toppen Dalia från Rodebjer får summera året 2017. Dailan har blivit en storfavorit hos många och framför allt hos oss här på Tintinstyle. Vi tycker att alla borde ha en Daila i garderoben!

Dalia finns i fler färger, spana in dem här!
LOVE TINTIN

HOUSE OF DAGMAR

Vi på Tintinstyle älskar House of Dagmar. Det är ett svenskt modevarumärke med bas i Stockholm som startade 2005. Varumärket drivs tillsammans av tre systrar, Sofia Wallenstam, Karin Söderlind och Kristina Tjäder, som alla har en bakgrund i den svenska och internationella modebranschen. Varumärket är uppkallat efter systrarnas farmor som själv var en skräddare. House of Dagmar kännetecknas av sin sofistikerade och kvinnliga stil. Det kännetecknas också av de naturliga och geometriska formerna. Deras plagg är trendiga och kvalitén är hög. Spana in hela vårt sortiment här!

LOVE TINTIN